Första gången utan bihang

Igår var jag ju ute en sväng helt ensam för första gången på sex veckor. Var borta på pricken tre timmar, och 15 minuter innan jag kom hem hade hon äntligen accepterat flaskan haha. Så det hade varit en del skrik och gnäll men ingen livsfara. När hon är någon månad äldre går det nog ännu bättre. Riku matade henne en stund i soffan när jag kom hem och sedan tog jag över för mysamning i sängen innan hon somnade. 

Dessa tre timmar alltså. Gav mig SÅ mycket energi. Inledde med att lyssna svinhögt på hiphop i bilen på vägen dit (cool_girl88). Var sedan supereffektiv och snackade ordentligt men snabbt med alla jag kände, var fräck och bad servitören hämta min mat först (vi var ett sällskap på 30) och drack ett litet glas vin och kände LIVET i mig.

Carpaccio för första gången på ett år, m-m-mmm. 


Nöjd, nöjd, nöjd. 

2 reaktioner på ”Första gången utan bihang

  1. Tina skriver:

    Haha, det gör jag med. Då jag nångång är i bilen utan baby så är musiken på fullt och helst något i hiphop genren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s