När barnet sover

Hej från en uttråkad person. Mitt barn sover tredje timmen dagssömn och jag börjar undra om hon alls kommer att sova när vi ska in till stan om någon timme haha. Livrädd ni vet. På tal om bebisar och sovande, min svägerska skickade mig den här texten, vem kan läsa den utan att böla??

Igår var min kompis Pedro här, han är här från Valencia och hälsar på och stack in sig med en flaska roséchampagne, hur gulligt? Han bjöd oss också att bo hos dem i deras stora lägis där om vi bestämmer oss för att hälsa på. Lockande! Valencia verkar ju vara en ljuvlig stad.


Rikus pappaledighet ska vi i alla fall tillbringa på vår favoritö Madeira! Sitter och kollar lite hotell just nu, så glad att vi snålade med hans veckor när C var nyfödd för nu kan vi hänga i solen tillsammans i två veckor!

TREVLIGT med marint tema idag ändå. Själv har jag på mig en skruttig amningstopp och gamla gravidleggings, en lever ju för mode dessa dagar!

4 reaktioner på ”När barnet sover

    • Smulan skriver:

      Jag tycker inte att det är så dyrt! Kanske ett par hundra dyrare än en medelmåttig Kanarieö-charter men så mycket mera att göra och se på Madeira – naturen är så mäktig där och kulturen är härligt sydeuropeisk! 😍 Lönar sig att scanna paketresor hos typ TUI och Tjäreborg, kan faktiskt vara dyrare att köpa flyg och hotell separat i det här fallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s