Söndagssvammel och en bra dokumentär


Glad söndag på er kära bloggisar. Här går ännu ett lugnt veckoslut mot sitt slut. Har varit så jäkla trött så satsat på lite återhämtning. C sover bra men själv ligger jag och vrider mig en timme efter nattmatningarna -_-

Idag tvingade jag Riku att ta lite bilder på mig och C, förutom bilder från BB finns det knappt några bilder alls när jag håller henne haha. Men nu har vi ett par fina i alla fall!

Igår var vi på en mysig födelsedagsmiddag i Esboviken, Mutti hade lagat Biff Rydberg, m-m-mmm. 

På kvällen kollade vi den nya Jane Fonda-dokumentären på HBO, den var faktiskt otroligt välgjord. En väldigt mångbottnad och passionerad kvinna den där Jane. 


Min bror tyckte det var sinnessjukt att jag ville ta en bild på när han hällde skumpa i ett glas. Blogimatskuu, blogimatskuu. 

Mitt internetshoppande börjar bli lite väl frekvent. Har bl.a. köpt en läcker träningsdräkt till C!! När en hänger en del på (baby)gymmet får en nya träningskläder, det är sedan gammalt. 

Jaja, nu blir det snart fish tacos och sedan tänker jag att vi ska försöka lägga bebi vid åtta, vill se någon avslappnande film ikväll. Eller en halv film åtminstone haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s