Faderskapsförpackning och afterwork

Goder kväll på er bloggisar. 

Ikväll hade vi ett par kompisar här som kom med den lyxiga presenten ovan. Faderskapsförpackning för att jag redan fått en moderskapsförpackning, rätt ska vara rätt! I alla fall så glad för dessa fina typer ska flytta till ett nytt hus här på Ön nästa vår! Vill ju att alla ska bo här :D

De senaste dagarna har jag känt mig lite instängd och Lina har något galet jobbintervju-race just nu så vi bestämde oss för att pigga upp oss med en afterwork med lite tapas, ett glas bubbel och kanske en sväng till någon klädbutik imorgon. Utan bebis och barnvagn. Ska bli gudomligt! Kul med afterwork då Lina är between jobs och jag föräldraledig haha. 

Nu ska jag följa barnets exempel och sova, hoppas ivrigt på tre timmar sömn innan första matningen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s