Tapas night

Tjoho, miljoner tack för tips på resevagnar och att resa med baby. Är så ivrig på vår första semester, det var liksom målbilden under hela graviditeten. Två veckor av plaskande i poolen (hotellet har en uppvärmd babypool), dopp i Atlanten från hotellets brygga, levadavandring och god mat på vår favoritrestaurang Otasco. 

Igår fick jag slänga på mig finkappan och tog metron till stan för lite tapas och bubbel på Bar Con med Lina. Att vara borta ett par timmar hemifrån utan barnvagn var välbehövligt! Så mysig kväll med en massa deep talk och en snabb sväng till Mango där jag köpte en mössa bara för att jag ville ha något hehe. 

Fina Lina!

Min favorit – friterad bläckfisk. 

Idag väckte denna sötnos mig 7:30 och nu snarkar hon på balkongen igen. Om en stund ska vi dra oss mot rådgivningen, ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s