Nytt hår och tips på en bra serie

Måndag måndag. Det är så skönt att ha noll söndags- och måndagsångest nuförtiden. Riku kommer hem nu på förmiddagen och ska jobba hemifrån hela dagen eftersom jag har min eftergranskning hos läkaren. Ska unna mig en sushilunch efteråt tror jag. 

Tror han kommer bli chockad över hur mysiga förmiddagar jag har haha. Ifall vi inte har något program brukar jag tända ljus, koka kaffe och sätta på någon tv-serie medan bebi sover på balkongen mellan 9 och 11 ungefär. 

På tal om serier, vi började kolla på Bodyguard på Netflix igår, RIKTIGT bra och spännande. Tänk Homeland möter Broadchurch möter Borgen. Typ. Gillar i alla fall välgjorda brittiska drama/spänningsserier!

Livselixiret. 


Igår satt jag TRE timmar hos frissan. Bry er inte om min ”naturliga” hand. 

Det enda sättet att få ljusare hår naturligt och något så när  skonsamt är ju att lägga in typ 200 ränder. Så det gjorde jag igår. Hade megatur eftersom bebi sov hela tiden (Riku var ute med vagnen i hoodsen nära frissan ifall det skulle bli kris, flaskan funkar ju sisådär för tillfället). Skönt att äntligen färga håret efter en paus på över ett år i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s