Snabba veckor

Fredag mina bekanta! Festar loss på en kopp kaffe i min fina röda kopp som känns lite julig. Har redan julkänslor, kanske för att det är extra mysigt med en liten beeb i år. Tänker i alla fall köpa 80 % av alla julklappar på nätet. Att trängas i julruschen med typ marknadens bredaste barnvagn – nei tak.

Jag ska snart åka till IKEA med beebson. Inte jättepepp på det men måste köpa lite grejer till dopet. Får väl passa på att bunkra upp med lite paketpapper och sådant så man inte behöver stressa med det sedan i december.

Huh, jag har idag bara 7 månader kvar av min föräldraledighet, så sjukt! Tiden har seriöst aldrig gått så snabbt i hela mitt liv som under de senaste månaderna. En vecka känns som max tre dagar.

Nedan lite snapshots från veckan som varit:

Städat och fixat lite på balkongen, blev mycket mysigt! Måste tränga ihop allting lite mera än tidigare för att få plats med barnvagnen på dagarna, men tycker det blev riktigt bra.

”Provat” dopklänning.

Åt lunch med J&Y på HOKU på Högbergsgatan igår. Teryakilaxen är absolut bäst där!

Tiden gick alldeles för snabbt men vi hann catcha up om det viktigaste och gudmödrarna  fick bonda lite med C. Y åker till Alicante idag och jag är SÅ avis på spansk sol just nu i detta novemberrusk.

Men gröna gräsmattor är det i alla fall trots novembergråhet.

Mina skor är än så länge skinande vita haha.

Inget fel på hemmagatan. På onsdagen bestämdes det att det blir rörremont i vårt hus och lägenheter om 2-3 år. Slängde mig naturligtvis direkt på Oikotie för att kolla på hus. Skämt åsido, jag tror det blir mest lukrativt för oss att ta remonten och sedan sälja DYRT hehe :D

Den här lilla tjejen har varit så himla glad och nöjd de senaste dagarna. Det märks att hon blir äldre och mera trygg med oss och omvärlden hela tiden, en sådan mysing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s