The weekend

Vad ska man skriva om helgen när det inte händer så mycket spännande? :D Jag får väl brodera ut texten lite så att den låter mer innehållsrik än vad den var hehe. 

På fredagen väntade och väntade jag på att C skulle vakna från sin näp så att vi kunde komma iväg till OCH ifrån IKEA innan den värsta fredagsrusningen. Åbo motare in my heart. Var supersnabb och köpte bara ett par onödiga grejer! Som en dörrkrans och lite blommor. Viktigast var att införskaffa skumpaglas till dopet. Nu borde vi ha skrapat ihop 30 stycken. 

Riku kom sedan hem vid 18-tiden med en massa chark som vi åt när C somnat. Drack ett glas skumpa till och kollade min nya favoritserie Bodyguard på Netflix. 

Beebson hade spakväll i badrummet som vanligt. Sheet mask, bodyscrub, anti age-serum och hela köret. 

På lördagen myste vi runt här hemma på förmiddagen. C har blivit så himla stark i nacken! Nu är jag en sådan där jobbig smygskrytig mamma som jag alltid himlade ögonen åt tidigare haha. ”Åh jag bara råkade lägga upp den här filmen på när mitt barn säger sin första tre-ords-mening WAY AHEAD of utvecklingskurvan oooopz”

Drog sedan in till stan med metron och beställde all mat samt kakor till dopet. Vi orkar inte baka eller laga något själva, är redan helt tillräckligt stressad över att vi ska klämma in 30 pers i vårt vardagsrum. 

Riku ville naturligtvis stanna till vid Pien i Ateneumgränden och köpa någon svindyr lyxöl. Så det gjorde vi. 

På kvällen väntade vi med att äta middag tills lillisen sommat. Det gick ända till 20:30 så jag klämde vrålhungrigt i mig två hemgjorda hamburgare. Så gott i varje fall. 

Senare samma kväll märkte jag att C var riktigt rosslig och snuvig så Riku fick åka och köpa en sådan där snorsug från ett 24/7 apotek. Tips till alla blivande föräldrar: kan vara skönt att ha hemma färdigt inför babyns ankomst. 

Idag har jag fixat ett par små jobbgrejer medan bebi sovit. Sedan åkte vi på mycket trevlig  söndagsmiddag till mina föräldrar. Beeb var på sällskapshumör trots sitt snörvlande, det är så roligt att se hur hon börjar bonda lite med familj och vänner nu!

Imorgon väntar en lugn dag hemma, vill inte släpa runt C på stan med sin snuva. Kanske lite hönsigt av mig men blev en hel del flängande varje dag förra veckan så kanske bra att ta en helt händelselös dag. Se på Kardashians, dricka kaffe och peppa bebis framsteg i babygymmet haha. 

Nu – te och nya säsongen House of Cards, hejdååå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s