Grått grått grått 

Ett av året gråaste veckoslut kom och gick. Snacka om att bli seg av det här vädret! Detta hände i alla fall:

På fredagen köpte Riku färdigtrullade köttbullar från charkdisken på Anton&Anton som vi stekte upp med lite tomatsås och spaghetti till. Så gott! Se det som ett tips om ni vill fixa middag på 15 minuter.

Jag har känt mig hängig och flunssig, men har också haft mjölkstockning igen… mår bättre nu när stockningen släppt så nu vet jag inte om jag varit sjuk på riktigt eller ej! Jag kände mig i alla fall otroligt hängig på fredag så det blev inget efterlängtat fredagsvin i soffan, men orkade ändå ta en kort promenad med C till butiken på kvällen.

Det här lilla gänget bor man liksom med. 

På lördagen vaknade jag och mådde så mycket bättre (see what I did there?). Min fantastiska och somriga fredagsbukett lyste dessutom upp i gråheten. 

C vaknade vid 5:30 och var riktigt sällskapssjuk efter att ha ätit så jag hängde lite med henne. R tog sedan med henne på en vagnpromenad vid 7:30 :D Både hon och jag sov i två timmar på varsitt håll. Efter der sammanstrålade vi alla för denna brakfrukost. Åt detta plus en skål gröt till, så bottenlös på morgnarna nuförtiden!

Glimt ur ett lördagshem. 

På eftermiddagen sov C ännu dryga två timmar på balkongen så jag kollade Wahlgrens värld, gladde mig över att kaffet smakade igen och rensade ut två papperskassar med kläder ur min garderob. En med gravidkläder som fick åka ner till källaren och en med slitna  sommarklänningar jag haft i 10 år. Dags att köpa lite nya inför vår semester i mars! H&M har sjukt fina och billiga sommarklänningar i trevliga material (HATAR polyestergrejer från Nelly.com, ska aldrig mera beställa något därifrån) i deras REA-segment just nu, tipstips. 

Riku knäppte några spontana bilder i köket på eftermiddagen, blev riktigt bra. 

Och jag lovar er, beeb skrattade med ljud för första gången idag!!

Eftersom vi nu måste ta oss för någonting denna gråa dag bestämde vi oss för att ta bilen till Brunssan, promenera runt lite och ta en kaffe på Ursula. Delade en Napoleonbakelse också, living on the edge osv. 


Brunnsparken var sig lik. 

Sedan blev det söndag och farsdag och jag och Celie hade planerat att fixa frukost åt Riku men efter en dålig natt där jag sovit 3-4 timmar tog R med henne på morgonpromenad så jag fick sova 2 timmar till, gudomligt. 

Sedan överraskade vi R med paket och så hade jag bjudit över Danne på en kaffe som sedan kidnappade (Danne alltså, inte kaffet :D) med Riku på ett efterlängtat träningspass på gymmet. Under tiden åkte jag och C för att hälsa på min egen pappa och Mofi som han kallar sig nuförtiden. Hur sjukt är inte det att min papz är en mofi?? Min bror och min pappa åkte sedan på bilmässa och jag åkte hem med något som kändes som 50 stycken antika små kaffekoppar till dopet på lördag. Har lånat ungefär alla våra släktklenoder haha. 

Klart slut på den helgen!


<3

2 reaktioner på ”Grått grått grått 

  1. Linda skriver:

    Äsch för mjölkstockning! Rekommenderar två matskedar Lecetin per dag (finns på typ life butiker, jag har använt en påse med grovt pulver o satt i mysli/gröt, smakar inget), det håller mjölkstockningarna borta. Jag vet inte om det funkar eller är placebo, men funkade iaf för mig, och rekommenderas bla av Imetystuki, kanske värt att testa :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s