Onsdagsupdate

Vänner! Hoppas ni mår bra. Jag ligger på soffan, dricker kaffe och ser på Vår tid är nu medan beeb sover på ballisen. Borde börja fixa lite grejer inför dopet men orkar inteeee. Stryka borddukar liksom. Vem tycker det är kul??

Igår var jag beebfri i en timme efter ett läkarbesök så passade på att gå i den absolut enda intressanta butiken som fanns i närheten – Vaunuaitta :D. Klämde på resevagnar (Babyzen Yoyo verkade SÅ bra, drömde till och med om den på natten haha) och köpte en nappflaska från Lovi som även väldigt flask-kräsna bebisar lär acceptera. Vi har bestämt oss för att ge en liten julklapp till Celie i år, hon kommer ju ändå inte att förstå någonting och antagligen stirra på något ljus i granen i stället. Men hon får en Pingu-pekbok som prasslar i alla fall <33 ifall någon släkting eller familjemedlem vill ge något blir hon (eh vi) glada för kläder i storlek 68-74 och böcker!

Det var allt denna gråa onsdag det!

2 reaktioner på ”Onsdagsupdate

  1. Mrs Karvonen skriver:

    Vi är såå nöjda med babyzen yoyon, funkkade redan jätte bra på vår weekend-resa fast T bara är 4 mån (vi har alltså 6+). Vi var hela dagen på stan, han sov super bra i den, som längst 3 h i ett streck och var jätte intresserad av allt att se på när han var vaken. Lätt att rulla och lyfta då det inte fanns hissar. Fungerade också super bra på flygfältet. Rekommenderar! ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s