Trött tisdag


Hallå där köp ett blåbär. 

Kul att en har sjukt tom blick på bilden ovan, men beeb är ju söt som en liten pralin. Jag är sååå trött, beeb sover fortsatt bra men jag själv har så svårt att somna efter nattamningarna så det känns som flera timmar går till spillo varje natt, och så är man ett vrak när beeb vaknar vid 7:30. 

Får väl gå lägga mig klockan 20 någon kväll så blir der nog bättre. Tyvärr är jag en kvällsmänniska så det lockar inte direkt att gå lägga sig så tidigt. 

En mysare

Ikväll ska jag få hela 80 minuter me-time haha. Riku har ett sent möte så måste tyvärr släpa med mig beeb till stan och sedan byta av med honom på Nylandsgatan men SEDAN ska jag njuta av en pasta och ett glas vitt med tjejerna på Ysin. 


Höggravid på Västkusten. SUKTAR som alla andra efter sol just nu. 

2 reaktioner på ”Trött tisdag

  1. Nina Othman skriver:

    Segt att inte kunna somna. Har du testat att lyssna på nån insomningsgrej? Jag lyssnar nu alltid på en som heter ”Sov gott” och en annan som heter ”Somna om” på Storytel, har inte lyckats komma till slutet (ca 25 min) utan att somna än!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s