Lördag och en ny tavla

Åååh Jenna messade mig tidigare idag och meddelade att Celies dopgåva fanns att hämta upp på vårt postkontor. Råkade precis befinna mig där för att hämta upp ett annat paket så fixk även med mig denna ljuvliga Birth Poster på Celie! Det hörde till en svart ram men jag tycker sen förtjänade en guldram och hängde direkt upp den i vardagsrummet. Hur fin??

Haft en så bra lördag hittills. Det började med att Celie sov till 9:15 (åt 6:00)!! Det har inte hänt sedan hon var nyfödd så ni kan tänka er hur utvilad jag var. 

INGET får rucka på min lördagstradition att kolla på Wahlgrens värld och dricka kaffe medan beeb sover på balkongen. Riku sprang 11 km under tiden. Man kan ju fråga sig vem som var mest produktiv.

Efter detta drog vi ut på lördagspromenad med vagnen. Den slutade med att vi tog metro till Verkkokauppa, köpte en julklapp till Rikus brorsöner samt ett babylarm. Vi ska hänga på Rikus landställe under mellandagarna och det är ju som ni kanske vet, en gammal, stor gård från slutet av 1800-talet. Där kommer det alltså väl till pass.  


Nu ska vi äta quesedillas och sedan ha filmkväll när barnet sover. Är utrustade med Filmtown-godis och allt. 

2 reaktioner på ”Lördag och en ny tavla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s