Novembervardag

Hej allesammans. Här kommer en oredigerad vardagsbild från mobilen i detta nu där jag sitter i soffhörnan. Beeb snackar med sina vänner båten och valen i babygymmet. Så roligt att hon kan underhålla sig själv ganska långa stunder nu. Moikkuli moi valen och båten! Någon annan förälder där ute som passar på att ligga ner och vila lite i babygymmet tillsammans med er beeb? När man är trött känns den lilla lekmattan som värsta Hästens-sängen. 


Igår var jag på min första springtur på ETT år. Det var så himla skönt. Började naturligtvis väldigt lugnt, läste någonstans att det är bra att börja med 10 min rask promenad, 10 min joggning och avsluta med 10 min rask promenad efter en förlossning. 

Ni kan vara lugna förresten, har ett paket med ett par långbenade springbyxor väntandes på posten. 

Jag har ju gått hundratals kilometer i vagnpromenader redan så jag kände mig ganska stark i benen och core. Jag sprang 15 minuter och powerwalkade 20 utan problem. Planen är att ta gymkort i december. Ikväll ska vi göra ett skriftligt schema (:D) så att både jag och R kommer in i våra träningsrutiner igen! Men jag är den som bär på övervikt så min träning kommer att prioriteras hehe. 

Eftersom jag helammar krävs det lite pusslande men två gymbesök i veckan ska nog gå att få till utan problem! Vill ju ändå kunna träna i lugn och ro. Igår stack jag ut vid 19 efter sista matningen och så nattade R bebi medan jag sprang, och hon sov sött när jag kom hem.  Perfekt koncept. 

Jaja, såg på Instagram att det var fint väder ute så ska väl sätta på en podd och ta en vagnpromenad, hejrååå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s