Tre tips 


Vänner! Här sitter jag och dricker kaffe och slökollar någon realityserie om svenska tjejer som bor i LA. Passande för mina hjärnceller en onsdagsförmiddag med första koppen kaffe. Ska snart dra mig till stan och köpa lite smågrejer och sedan luncha med Lina ifall hon repat sig från gårdagens Slushfestande. 

Här kommer i alla fall tre tips av mig till er:

Mina nya skor från Vagabond! Så snygga!! Ser dyrare ut än vad de är tycker jag hehe. Modellen heter CARY. 

Podcasten Livet på läktaren med Maja Nilsson och Sanna Dahlström, fru och flickvän till två framgångsrika svenska fotbollsspelare. Otroligt härliga, sköna och ärliga tjejer. Bara lyssnat på fyra avsnitt men är helt hooked. Rekommenderar speciellt avsnittet ”I den stora sorgens famn” där de berättar superöppet om psykisk ohälsa i respektive familj. Har ännu lite svårt att urskilja vem som är vem haha men nu har en av dem just blivit gravid och den andra har precis fått sitt andra barn så det ät roligt att lyssna på när man själv har en pyttebebis.


Pepparkakshus från Tiger för 4 euro! Ska bygga imorgon! Inte gjort det sedan jag var liten (och då byggde vi väl knappast, man fick väl högt limma på en fransk pastill) så får se hur snyggt det blir!

2 reaktioner på ”Tre tips 

  1. Jemppa skriver:

    Jag har också nyligen hittat podcasten och är helt hooked! Mina nya bästisar på vagnpromenaderna :) Som kommentar till förra inlägget så håller jag med övriga om att det är intressant att läsa om er vardag med bebis. Ännu för 4 månader sen trodde jag verkligen inte att jag skulle uppskatta att läsa om vad andras barn väger eller hur de sover. Men things change :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s