Skål på självständigheten

Glad självständighetsdag bloggen. Här är klockan 12 och vi har gjort NOLL idag. R var på firmajulfest igår så kanske därför tempot är allmänt långsamt.

Jag har sovit 7 timmar i 4 intervaller, är det liksom ens möjligt? :D Beeb har börjar vakna för sitt första mål redan vid midnatt, då jag i regel sovit typ 45 minuter. MÅSTE börja gå lägga mig i tid. Typ klockan 21. Drömmer också om en natt där R skulle ta alla matningar. Så jäkla meckigt bara med allt pumpande och frysande och upptinande att det typ inte känns värt det. Men kanske borde testa ersättning snart. 

Igår hade Lina och jag en härlig, lång lunch på Story med varsitt glas vin till och med eftersom beeb sov sig genom de första 45 minutrarna, guld! Så avslappnande för denna bebimoder haha. 

Sedan fick beeb en ljuvlig liten blå julklänning från Polarn o. Pyret av Tant Lintsi, den ska hon ha på julafton såklart!

På fredag ska jag ta en juldrink med vårt gamla Kiosked-gäng när bebi somnat för natten. Blir bara kort sväng med bil för mig för på lördag ska jag upp tidigt och GÅ PÅ STAN UTAN BARNVAGN, köpa julklappar och lyxluncha på Kämp med Mor min. 

Skönt att få göra lite saker på egen hand nu när det funkar med flaska för bebi!

2 reaktioner på ”Skål på självständigheten

  1. Micki skriver:

    Hej! Roligt att läsa din blogg har en kille som är född 28.8…. o en tjej född 2016. O bor på ön. Ses säkert på Tallen nångång i framtiden.

    Googla på dreamfeed ”täsmäsyöttö”, kanske det sku hjälpa dig? Funkar för vissa.

    • Smulan skriver:

      Hej, roligt, bara en dags åldersskillnad då 😊 Ja, har nyligen fått nys om dreamfeeding och jag tror faktiskt att jag ska testa det asap! Kan inte skada. Kom och säg hej om du ser mig där, vi tänkte börja gå i början av nästa år 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s