Hänt hänt det senaste dagarna

Vänner! Det är lördagkväll, beeb somnade 18:45 (!!) och jag ligger på soffan med en pastramismörgås och slökollar tv medan Riku är på julfest på Saslik. Tänkte ta tillfället i akt och gå lägga mig så småningom, men tänkte köra ett klassiskt ”detta har hänt” -inlägg innan dess. 

Som ni ser på bilden ovan har vi satt upp en spegel ovanför soffan i vardagsrummet. Egentligen vill vi ha en större tavla där eller en inramad tapet men just nu måste vi vara lite ekonomiska så man får helt enkelt utnyttja grejer man har haft stående hemma. 

Det har varit så jäkla trist väder de senaste dagarna, men jag har krigat ut mig på vagnpromenader. Här med en chai latte (vet ingen annan än jag och min kompis Jenna som dricker det längre :D) framför brasan på Paseo. Helt idylliskt om ni frågar mig.

Beeb har varit ganska ljuvlig. 

Varför står det inte i någon bebihandbok om detta?? Vårt barn har somnar mycket snabbare till detta de senaste dagarna. 

Efter läggning på fredag smet jag ut i ett par timmar för ett glas vin och några tapas med vårt gamla jobbgäng. Så bra kväll med intressanta diskussioner runt bordet som vanligt. Körde bil så blev ingen partykväll för mig.

Random bild men man umgås ju med ett kul gäng dagligen nuförtiden. 

Idag hade jag och Mutti en heldag på stan, det var så länge sedan. Jag var borta fem timmar hemifrån och det gick fantastiskt bra på hemmafronten. Vi köpte en massa julklappar och satt sedan två timmar på Kämp och bara pratade.

God gös. 

Mycket catholic (min telefon vill autocorrecta detta ord till Chat Olof?? Låter inte som en person man vill hänga med.) school girl chic på min outfit. 

Sedan drog R som sagt på julfest med sitt killgäng och jag byggde ihop ett pepparskakshus lite snabbt. Det var inte riktigt så kul som jag kom ihåg. Är ju väldigt opysslig av mig som ni kanske vet. Men lite högre julfaktor blev det här hemma i alla fall. Och imorgon blir det gran!!

Det var de dagarna det, skön lördagkväll och söndag på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s