Ensam julgran söker klappar i samarbete med Nordic Choice Hotels

 

I samarbete med Nordic Choice Hotels vill jag tipsa er om kampanjen Ensam julgran söker klappar, eller Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja på finska, där 195 olika hotell runtom i Norden under december månad ställer ut julgranar som människor kan komma och lägga julklappar under. Dessa klappar skänks senare med hjälp av lokala välgörenhetsorganisationer (i Finland Hope ry) till barn och unga i samhället som har det svårt. Nordic Choice Hotels skänker även 1 euro för varje julklapp till UNICEF-projektet Sweet Dreams som bekämpar människohandel.

Jag och Celie var idag och lade fem stycken julklappar under granen på Clarion Hotel på Busholmen. För oss som dessutom bor så nära var det här ett så otroligt enkelt och snabbt sätt att ge lite till någon som verkligen behöver det. 

Ett tips är att tänka på ett barn i en viss ålder och sedan fixa klappen enligt det. Jag såg framför mig ett litet gäng fem-åringar. Det enda du behöver skriva på paketet är tilltänkt ålder.

Ifall du bor i huvudstadsregionen och läser detta tycker jag absolut du ska lämna ett paket under granen på antingen Clarion Hotel på Busholmen, eller Clarion Hotel Helsinki Airport vid Helsingfors-Vanda flygfält.

Sista dagen att lämna paket är torsdagen den 13 december! DO IT!

Här kan ni läsa en liten julintervju med mig för Nordic Choice Hotels.

Puss och julefrid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s