Fredag!

I en av Porthanias alltid lika klaustrofobiska hissar. 

Vänner! Det är fredag och det betyder att R ska vara ledig nu i två veckor framöver! Alltså lyxens lyx att vara två vuxna på en beeb, rena rama semestern. 

I veckan har jag stressat runt en del på stan och köpt de sista julklapparna (Familjen, jag tänker inför julklappsregel med typ max 2 paket var inför nästa jul!), och så har jag hängt lite på mitt jobb också! Helt lukrativt för blev medbjuden på julbord på Torni nästa torsdag. Lär vankas ostron och champagne, inte dåligt. 

Nu har jag precis varit på vagnpromenad med min kompis Ia, snacka om att känns sig löjligt hurtig när man kommer ut med vagnen vid 9:30?? Händer väl en gång i månaden. Efteråt träffade min beeb en annan liten beeb för första gången! Mitt hjärta tänkte smälta när de låg mitt emot varandra på golvet och höll i varandras händer :’)


Obligatorisk kaffepaus. 


Annars så har vi köpt en julgran. En norsk ädelgran som inte barrar MEN den doftar ingenting. Är SÅ besviken. Nästa år blir det en vanlig. 

Nu ska jag försöka få beeb att ta en näp igen, jag bara måste se ett till avsnitt av The Mick på Netflix, så rolig miniserie som många tipsade om när jag efterlyste nya serier på min Instagram. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s