Dear international followers,

Skoja. 

Ligger på sängen bredvid beeb som tar sig en liten powernap. Jag brukar försöka få henne att sova 20-30 minuter mellan 16 och 17 eftersom hon nuförtiden ändå somnar relativt lätt på kvällarna. Alltid lyckas det ju inte men på det här sättet är hon mycket mindre kinkig innan läggdags. Snart måste jag väcka henne. 

Danne och Riku sitter i vardagsrummet och bokar fordon inför deras husbilssemster i Skottland nästa höst. Måste erkänna att jag är lite avis!

Här kommer några bilder från vårt vilda veckoslut:

Fredagkväll kom R hem helt utpumpad från jobbet och fick ta itu med ett stockat rör i badrummet direkt. Vi kunde inte duscha eller tvätta på ett dygn så vi fick köra fredagsbadet på toaletten (annat rör). Gick bra det med, beeb var lycklig i sin badibunka som vanligt. 

När beeb somnade plockade vi fram den här sjukt goda skumpan som R fått av någon kund när C föddes. Vi skålade för R har semester de kommande två veckorna. Så skönt!! Planen är att bara vara hemma, jag ska få gå på lite julgalej med flickorna, fira julafton hos mina föräldrar, hänga några dagar på Rikus lande och antagligen fira nyårsafton där. Ska bli så löjligt skönt. 

Den här lilla chimpansungen har sovit två hela nätter, för bra för att vara sant?? Är helt beredd på att det bara är en tillfällighet, men njutit, det har en ju. 

Igår gick vi all in på stan och köpte alla de sista julklapparna. Älskar verkligen den där årliga XMAS GARAGE pop-upen på Alexen. Köpte ett sammetsdiadem från Gauhar som jag suktat efter en tid, ÄR nu Blair Waldorf. 

Beeb var så duktig och hängde lugnt med i 4-5 timmar. Sedan blev det eventuellt en liten bajsincident på Teatteri och vi hade precis använt den sista våtservetten så det var bara att dra hem snabbt som bara den :D

Celie var sjukt nöjd över shoppingen ”Mamma är allt det här till mig? ” (Inget, tyvärr)

Nöjd, nöjd, nöjd. 

Sedan tog Riku vagnen med C för stt fixa ett hemligt uppdrag. Jag var så konsumtionsmättad att jag bara nappade åt mig en gratis glögg och strosade runt bland böckerna på Akademen en stund. 

På kvällen åt vi hemgjord pizza. 

Och såg series finale av House of Cards. Den var rätt mjäkig tyvärr. Hade förväntat mig något ännu råare. 

På söndagen vaknade vi 6:20 och gymnastiserade lite i sängen innan vi klev upp. 

Ikväll ska vi paketera alla paket och slökolla någon film. Man borde väl se den prisade Roma på Netflix, men kanske imorgon. Hoppas er helg har varit KUL. Häj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s