Första ute-kvällen!

Älsklingar! Jag är sååå glad för ikväll ska jag ut med mina Tjerer för första gången på ett drygt år. Första gången på 4 mån jag faktiskt är sugen på att gå ut och känner mig lugn över att C och R klarar alla nattmatningar (jag bestämde mig för att sova på soffan, annars lär jag inte sova alls och vill ju inte ligga och andas proseccoandedräkt på min lilla beeb heller). 

Jag kommer ju inte att sitta och shotta vid bardisken klockan 4 på morgonen, men efter vår lilla Secret Santa ska jag banne mig följa med ut på en drink! Säkert till någon trendig bar som jag inte ens visste hade öppnat :))))

Jag har till och med fått till en 30 minuters power nap och ska nu sminka och duscha snabbt som bara vad, ge bebi den sista matningen innan natten och sedan slinka in i min nya lilla svarta satinklänning och ta en taxi till Kaptensgatan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s