Första partyt – check 


Megapepp igår kväll. Har en ny satinklänning från H&M!

Ojoj det är en lite trött mama som skriver till eder från en liten hög av filtar på soffan. Beeb sover inpackad i dun ute på balkongen och jag ska snart dricka dagens första kopp kaffe med Y och J som kommer hit om en stund.

Hade så jäääkla roligt igår. Vi var 8 stycken som var på festhumör igår kväll, traditionsenligt hemma hos Nate på Kaptensgatan. Blev drinkar, skratt, gråt, dans på stolar och Secret Santa. Sedan kanske karaoke till klockan 03 på Roska ooops. Drack i princip inget efter midnatt så känner mig rätt okej idag. Men lite ovan är man ju haha. Riku hade ju såklart haft en riktig drömnatt med beeb, så jäkla typiskt! Men bra såklart. 

Innan vi begav oss till det svettiga lilla karaokerummet. Jag sjöng naturligtvis Valerie (Mark Ronson-versionen). 

Ost!

Ylva hade drinkansvaret, detta är en Sparkling Apple Pie Cocktail :D 

Bästa Secret Santa-gåvan! 

Eller nej, den har var nog bäst. Känner stort avund. 

Idag ska jag bara snabbt till posten en sväng efter den sista lilla julklappen. R är på Stockmann i detta nu och det lär vara kaoz. Så lycklig över att inte behöva vara där. Sedan ska jag bara mysa runt här hemma, kanske köpa någon fin julblomma och tulla på min stora chokladkonfektask från Lindt, m-m-mmmm julefrid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s