The land

Hälsningar från landet! Så skönt att vara här. Beeb har sovit helt exemplariskt och tycks verkligen njuta av det här tysta och kompakta 1800-talshuset. 

Vi har ju tyvärr inget babykompatibelt nyårsfirande att ta till i år så vi bestämde oss faktiskt för att fira med bastu, blinier och champagne här på landet. Har dessutom hela två festligheter att se fram emot under januari så går ingen nöd på mig direkt.

Jag fick ett presentkort till Partioaitta av min svärmor i julklapp så nu ska jag surfa runt lite på deras hemsida och dricka en kopp kaffe medan beeb tar sin förmiddagslur. Kanske dags att uppgradera från mina LIDL-thermoleggings nu hehe. 

På tal om julklappar så fick vi även dessa gudomliga vita linnelakan! Hela sovrummet fick sig en miniuppfräschning med en ny tavla och lite vass, myz. 


Hann också ta en lång promenad runt halva Larsvik med mamma häromdagen. Kuriosa: jag och R var allvarligt och kollade på ett hus som ligger på exakt den här gatan innan vi köpte vår nuvarande lägis. Härligt litet hus med en stor terass och havsutsikt men området är lite för sömnigt för oss. Inget slår ju Ön. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s