Gott nytt år!


Gott nytt år! Jag har fått en släng av halsont o allmän hängighet så jag ligger under täcket uppe i vårt rum och läser om Michelle Obama medan bebi sover sin förmiddagslur. Riku och hans mamma är i väg till Lovisa och shoppar en massa LÄCKERHETER till kvällen på basen av en lång lista som ingen annan än jag har skrivit hehe. Rikus pappa pysslar med något någonstans i huset och Luban har rullat in sig i en filt på soffan. 

Det har varit ett helt fantastiskt år, jag fick allt det jag önskat mig. En egen bebis, en relativt enkel graviditet, vänner och familj som består år efter år, ett par roliga resor och ett fint hem. 

Det enda jag önskar är att det ska fortsätta precis likadant under 2019. Puss på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s