2019 inleds med extrem otur


Årets nyårsoutfit: flottigt hår, något drag med rougeborsten, leggings och ylletröja. Mycket bra.

Vi avslutade 2018 med en dekadent blinimiddag och ett par glas champagne. Väldigt trevligt och måttligt måste jag säga. Har nog aldrig varit så pigg den 1.1 någonsin haha. Och då dras jag dessutom med någon jäkligt envis flunssa. 

Lilldukningen.

 

Nyårsdagen avslutades dock på ett mindre trevligt sätt. Vår bils underrede fick sig en rejäl törn när vi skulle börja köra från Lovisa mot släktkalas i Esbo tidigare idag, och det hela slutade med att jag, bebin och hunden fick stuva in alla våra grejer och barnvagnen i Rikus föräldrars bil medan R blev kvar på landet för att vänta på bärgningsbilen. Bilen bärgas sedan till Borgå :)))))) 

Argh. Nu håller vi tummarna för att detta går på försäkringen. 

EDIT EDIT bärgningskillen hjälpte till att ”fixa” bilen (känns legit :D) så R kunde köra hem till stan med den i alla fall. Skönt som fan. Planen för januari är faktiskt att byta bil, så jäkla typiskt att någonting ska krångla precis när man ska sälja dock. 

Nu – pizza och sallad framför Netflix så fort bebi somnat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s