Julen hejdåå


Vänner och bekanta. 

Det är med stor glädje jag kan meddela att julen är utstädad ur detta hus! Varje år blir man lika nykär i sitt hem efter att ha plockat bort allt PLÅTER. Okej måste erkänna att jag gillade vår gran skarpt i år. Men i övrigt klarar jag mig utan pynt. Imorgon kommer jag att ta metron till Plantagen och köpa en ny krukväxt till vår golvkruka. Oklart hur fanken jag ska få hem den och vagnen, men if there’s a will there’s a way. 

Idag har jag varit rätt däckad av flunssa och hade kanske till och med lite stegring på morgonen. Dagen till ära har beeb endast sovit två stycken en timmars näps, så har i princip legat och stirrat under en filt på soffan under tiden utan att kunna slappna av speciellt mycket. 

Hann i alla fall kolla klart Kenzas video om deras resa till sin bebis mot alla odds. Så känslosam film :’( Har aldrig blivit gladare över en okänd människas pregnancy announcement. Man har ju läst mellan raderna att de kämpat på som fan det senaste året. 

Jaja. Hoppas på att må bättre imorgon så att jag kan gå och köpa mig ett lelle citronträd eller något. 

Nu – dreamfeeda beeb och sedan hoppas på en bra natt!

2 reaktioner på ”Julen hejdåå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s