Barnkläder – kul eller tråkigt?

 

Hurra FREEDAG! Mår äntligen lite bättre efter att ha fått sova relativt bra inatt (igår vaknade hon nämligen fyra gånger med 2 timmars mellanrum -_-), och är således på bättre humör.

Bebi ligger nöjd en stund i babygymmet och tuggar på sin favoritbåt så jag passar på att fortsätta på det här inlägget jag försökte påbörja igår, samt koka lite pasta till lunch. Alltså vad gör ni som är hemma med era bebisar och ni märker att det inte finns någon lunch hemma? Händer mig så sjukt ofta och alltid orkar man inte pälsa på sig och barnet, släpa ner vagnen och gå till butiken för att gå ut och köpa lunch. Jag UNNAR mig lunch på stan med någon kompis 1-2 gånger i veckan men oftast skrapar jag ihop något som jag hittar här hemma. Idag är vårt kylskåp extremt tomt, men jag hittade faktiskt lite spaghetti, tomatsås, en parmesanost och en halv fetaost. Får duga :D Bättre än att äta samma gröt man åt till frukost ändå.

Ojojoj alltså jag har ju suttit och klickat hem kläder på mellandagsrean som en galning. ÅT MITT BARN. Inget åt mig själv, tyvärr. Igår plockade jag upp / tog emot samtliga paket.

Jag har aldrig tyckt att det är så speciellt roligt med barnkläder. Ja de är ju söta men jag tror inte att jag någonsin kommer köa till något inhemskt märkes pop-up butik. ELLER??? I åldern 0 till 4/5 månader vill man ju ändå bara klä sin beeb i mjuka sparkdräkter, bodys och leggings. Blir kanske roligare när barnet typ kan stå upp.

Polarn o. Pyret och svenska Livly är mina absoluta favoritmärken i dyrare väg, annars kör vi nästan enbart med Zara Baby, Lindex och Newbie. Nu har jag i alla fall fyndat grejer i storlek 68-74, KOLLA SÅ FINA!

Den lilla tröjbodyn med kaninen på :’)

Leggingsen med små solar på!!! Och collegen. Otroligt mjuka, vill ha i vuxenstorlek. Normalpris på Lindex dock men setet kändes väldigt passande för vår ständigt leende lilla tjej. Panterklänningen är inte helt TRÅKIG den heller.

Och sist men inte minst – bebis i solhatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s