Sitter på min lilla pall och köper resevagn

Hej ALLA. Sitter på en pall i köket och blöggar medan R nattar Lill-Smulan. Imorgon har vi rådgivning och jag fattar inte vad i hell jag tänkte när rådgivningstjejen frågade ifall 8:15 är en bra tid och jag käckt svarade ja-adå. O_o

Förstår absolut inte hur föräldralediga personer kommer upp klockan 6 efter att ha vakat med sin bebis för att föra äldre barn till förskola. GA-ALET. 

Har i alla fall beställt en resevagn nu, är det normalt att vänta så här mycket på ett paket? Min bror kommer dessutom att flytta till Stockholm om en månad, så den blir perfekt ifall jag flyger över ensam med C och hälsar på nu under mammaledigheten. KOLLA SÅ SNYGG:

9 reaktioner på ”Sitter på min lilla pall och köper resevagn

    • Petra skriver:

      Håller så med, har ingen aning om hur kroppen fungerar just nu, tur att den tydligen kan gå på autopilot 😁! Efter nätter med snorig 5 månaders bebis som vakar 1-2 timmar på natten och dessutom vaknar mellan 5-10 ggr däremellan så är man närmast en zombie när klockan ringer och 4 o 5-åringarna skall till dagis. Kaffe hjälper en smula men idag höll jag på att somna på soffan med kaffekoppen i handen och ett ljus tänt på bordet… och vid ratten sätter jag mig gärna bara väldigt korta sträckor. Men det är bara en fas, det går väl över som alla andra faser får man hoppas 😬 Och vagnpromenader i vinterlandskap gör susen!

  1. Heidi skriver:

    Hej och tack för en underhållande blogg! Vill du avslöja märket på resevagnen? Försökte bildgoogla men är tydligen inte tekniskt tillräckligt begåvad! Hälsn. En annan hemmamamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s