Provkörning och Norgetips


Soligt sovrum!

God förmiddag kära vänner. Dagens planer är att åka och provköra en bil som vi varit lite intresserade av. Min bror hänger också på till bilbutiken. Efter det ska vi åka och köpa en microvågsugn och isformar av silikon, spännande dag :pppp Typiskt lördagsfix med andra ord, man hinner ju aldrig med sådant här på veckorna längre känns det som. 

Putsade upp en gammal mässingkruka, den förvandlades plötsligt till värsta blänkande Svenskt Tenn-krukan. 

Ingen januarilördag utan tulpaner, gammalt smulordspråk. Kollar YOU på Netflix medan bebbe sover. 

Igår såg vi förresten den norska filmen Vågen (sök på The Wave) på Netflix. Rekommenderar om en gillar realistiska naturkatastroffilmer. Dessutom får man STOR lust att åka till en fjord i Norge, vi började redan planera en resa dit nästa sommar hehe. Kunde vara helt perfekt under Rikus semester i juli?? Vi brukar ju åka någonstans till Sydeuropa då men känns lite för hett och bökigt i juli med en 10-månaders. Norgetips tas alltså emot! 


Vill se sådana här vyer tack!

6 reaktioner på ”Provkörning och Norgetips

 1. Linda skriver:

  Den där bilden ser ut att vara tagen vid Geiranger, helt sjukt fint ställe (Trollstigen kallas den lilla serpentinvägen ner till byn), rätt så turistigt men ändå absolut sevärt. Rekommenderar en roadtrip längs kusten i Norge, sjukt fina vyer över fjordar. Senast jag var där började vi med Oslo (tog båten till sthlm o körde därifrån med bil) och bilade upp till Trondheim via många fina ställen. Vet inte hur mycket en tiomånaders tycker om bilandet dock :D

  • Smulan skriver:

   Well spotted – bilden är från Geiranger 😎 Och skulle exakt vilja ta båten över och sedan köra eftersom jag älskar att bila! Meeen mycket oklart hur det går till med en bebis 😅

 2. Heidi skriver:

  Mannen kommer från Norge så vi bilar dit flera ggr i året. Senast 2veckor sen med vår 3-åring & 3månader gamla babys. Och gick hur bra som hällst! Bara man tar det lungt och stannar då det behövs. Till Oslo från Stockholm kör man lätt på 6h. Annat bra alternativ är att ta dagsbåt o köra på natten. Ifall man själv klarar av det, men sommartid är lättare.
  ‘svåraste’ resan var då vi reste med en 7månader gammal, han blev så urled av att sitta i bil. Men då resten vi helt till Bergen, alltså andra sidan av Norge, i ett streck. Blev ju själv också urled så undrar inte 😅
  Jag säger att kör på bara! Och skönt att ha bil så kommer man runt för att se flera ställen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s