Måndagslistan


Hur länge sov du idag?

Till 08:13! Vaknade till en beeb som meddelade att hon var riktigt varm, sovrummet var kokhett av någon anledning och jag hade stoppat om henne lite väl hårt efter den senaste matningen hehe. Klädde av henne pyjamasen och ammade. Myste sedan länge i sängen där hon lekte med sina fötter och drog i täcket.

Vad har du för planer?

Bebi sover ute på balkongen men när hon vaknar ska jag packa ihop våra grejer inför babysimmet. Måste också gräva fram någon gammal baddräkt till mig, tror jag har en från Adidas liggandes någonstans, MYCKET oklart om den passar.

Tänker sedan äta lunch, EN MICROMÅLTID!!! Haha lyxens lyx – vi har en micro nu. Efter lunchen ska jag kriga ut med vagnen i snön. 


Livet en hemmamåndag. 

Vad gör dig glad?

Att jag får vara hemma på dagarna med min urglada bebi i lugn och ro trots att det kan bli SÅ SVINTRÅKIGT ibland, att jag bokat in lite kompishäng, behöver det. Att vår coola nya vagn  snart kommer på posten :D haha


Vad ska du göra i veckan?

Babysim idag, tisdag fullspäckad dag med öppna daghemmet med min kompis och hennes två barn på förmiddagen och sedan gymmet medan Celies farmor tar med henne ut på en vagnpromenad, på kvällen ett lelle glas vin på stan med J&Y efter att bebi somnat! Onsdag inga planer, torsdag lunch med Perry och fredag tänker jag snylta fredagslunchen på Rikus jobb och samtidigt spana in deras nya kontor! Lördag skulle det vara kul att ses på stan med någon?? Söndag gymträning för mig och kanske IKEA. 

Vad tänker du mest på just nu?

På att försöka leva i nuet. Tiden går helt för fort och snart är det höst och jag planerar att återvända till att jobba i någon form. 

Hur hoppas du att dagen avslutas?

Ska hämta nyckeln till gymmet efter att bebi somnat, hoppas jag orkar klämma in ett 30-minuters cardiopass samtidigt….och såklart att bebi gillar babysimmet! *delfinemoji*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s