Lördagslunken

Lördag!! Min ritual som inkluderar kaffe och Wahlgrens värld på soffan är tillbaka! Snart ska vi ta en tur runt ön i detta KRISPIGA väder, kanske ta metron till Gräsviken och köpa några smågrejer men absolut inget måste. Har mest lust att lunka runt osminkad i mina Fjällrävenbyxor hela dagen. 

Tack för alla lugnande tips om sövande av bebis på flyg. Jag kollade upp med flygbolaget vi åker med och bokade både extra benutrymme och en baby bassinett (den kom faktiskt med på köpet vid behov så ifall hon är för stor för den vid 7 månader är det inte så farligt) åt C båda vägarna. Lite dyrt men tror det kommer vara värt det. Bara för att vara lite extra snälla mot oss själva, det är tillräckligt nervöst att flyga första gången med en bebis ändå. Tydligen bara pensionärer som reser två veckor till Madeira i mars/april för alla babyvänliga platser fanns kvar båda vägarna haha.

Ha en skön dag alla!

2 reaktioner på ”Lördagslunken

  1. Tina skriver:

    Så bra att ni fick en basinette. Alltid skönare då man kan lägga ner babyn nånstans. Och så är ni ju två som är bra, eller underlättar. Vi var på vanlig paikka utan någo ekstra på vägen hit och Max sov kanske 2/12h och sku fram o tillbaka hela tiden. Lite ansträngande där mot slutet då hans sysselsättning var att dra ut och stoppa in hörlurarnas plugg då jag sådär lite halvhjärtat försökte se på film. Kollade just och på vägen tillbaka har vi platserna framme med extra utrymme automatiskt. KLM ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s