Så har man bränt barnbidraget igen och andra helgaktiviteter

Kära vänner! Jag hälsar er från söndagssoffan. Riku är riktigt jäkla sjuk (har myntat termen dad flu) så vi ska dricka lite te här snart och kolla ett avsnitt Andra åket innan det blir sömn för oss båda. Men först, låt oss ta en titt på helgen som varit.

På fredagen gick jag och Ia sedvanligt vår promenad med småbebisarna. Stannade för en snabb kaffe på Paseo och snackade. Hon klär alltid sina barn så snyggt så jag blev inspirerad och beställde ett par vita Nike-sneakers till C när jag kom hem. Hennes första (av många :)))))

På kvällen var vi hängiga som fan och gick bara en kort promenad med C i bärselen innan vi traditionsenligt åt fish tacos framför Netflix. 

På lördagen mådde jag ändå bättre, och tur det eftersom det var dags för den årliga Tjerbalen! I år var det Idas tur att vara värdinna. Flickorna plockade upp mig med taxin vid 18 och så bar det av till Sundsberg för raclettemiddag och vin. Och en massa snack om viktiga grejer, mmmmm älskaräälskar detta gäng alltså. 

Jag återanvände min gröna ”Lill-kimono” som tjejerna döpte den till från förra årets Tjerbal då jag var 11 veckor gravid och svullen som en avocado. Fick en liten mage runt vecka 10-11 så det syntes ändå så mycket att jag berättade åt alla mina tjejkompisar den kvällen. MEMORIES :’)

Igår blev det i alla fall en Aperol Spritz till fördrink och lite vin till maten, mmmhm. 

Kände ändå på mig att R skulle vara helt däckad av sin flunssa så tog den här otroligt sorgsna taxin hem vid 23 för att kunna ta hand om beeb. När man lägger 40 euro på en taxi vill man ju ändå sitta och njuta av att susa fram i baksätet på typ en Mercedes, INTE sitta rak som en pinne i någon jäkla minibuss. 

Idag gick jag en snabb promenad med hunden i detta gudomliga vinterväder. Bestämde mig sedan för att ta bilen till metropolen (behöver jag ens säga det) Iso Omena för att shoppa lite kläder åt Celie i nästa storlek för hon har knappt ett enda plagg i storlek 74 cm. Mutti hängde på och bjöd på ett par hängselbyxor och allt!

Här visade jag henne alla nya outfits, allt godkändes!

Älskar set med likadana byxor och body. Dessa från Lindex och Newbie. 

Så GULLIGA

Det är obligatoriskt för alla barn att ha en hängselbyxa – sötaste plagget. 

Trevlig söndag på er!

2 reaktioner på ”Så har man bränt barnbidraget igen och andra helgaktiviteter

  1. Jenna skriver:

    Alltså så mycket fint för babysar på Lindex nu!! Måste riktigt behärska mig för att inte köpa massa åt babyn som ändå först kommer i sommar, plus att har ju källaren full med Agnes kläder 😂

    • Smulan skriver:

      Alltså HELT bästa bebiskläderna just nu!! Köpte cirka allt som var fint hehe. Men de har -20 % på ALLA barnkläder (åtm igår ännu) så kanske du får köpa något smått 😏 Måste kanske ännu gå tillbaka och köpa ett par mjuka leopardhängselbyxor (!!) som blev kvar i butiken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s