Kan den här årstiden ta slut tack


Hit åker vi om 7 veckor!

Ååååååååååååå alltså ord kan inte beskriva hur trött jag är på vintern! Halkade runt med barnvagnen för att kunna ta någonslags vagnpromenad igår, slutade bara med att jag blev irriterad och fick ont i ryggen av att jag spände kroppen hela tiden. 

Kollar igenom gamla semesterbilder på telefonen och peppar mig själv med att det bara är tre ynka veckor kvar av den värsta vintermånaden. I mars brukar man ändå se ljuset i tunneln. 

Att åka till Cannes på babymoon var det bästa vi gjort. Man får liksom lust att bli gravid och åka till Rivieran igen. En så otroligt mysig semester! Här susade vi runt i vår splitternya tvåseries cab som vi fick hyra till samma pris som en Nissan Micra. Perks of being pregnant. 


Morgonpromenad till bageriet varje dag ååååååååh varför bor vi inte där??

Dagens planer är ganska typiska för en föräldraledig dag. Så fort beeb vaknar ska vi åka och möta upp en tjej som säljer en mörkblå Polarn o. Pyret windfleece overall åt mig för ett par tior (de kostar liksom 80 euro som nya) SO I’M EXCITED. Blir perfekt till våren med någon göllig pastellig mössa till! 

Efteråt kommer min svärmor hit och är med Celie så att jag kan åka till gymmet. Mycket bra. Ser fram emot det eftersom jag börjat orka köra på nästan som innan graviditeten nu. Blir roligare att träna då också. Är dock otroligt sorgsen för att jag… kan inte ens skriva ut detta… men jag har tappat mina AirPods. De är spårlöst försvunna. Orkar inte med mig själv. 

Hejdååå. 

2 reaktioner på ”Kan den här årstiden ta slut tack

  1. Sara skriver:

    Alltså visst ska ni till Madeira? Och har varit där förut? Vi funderar fara dit nu på våren igen, men vi kan inte bestämma oss för hotellet… Var har ni/ska ni bo? Om du vill säga det förstås? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s