Burn baby burn


Fint sken ändå

Kul att jag bara klagar på vädret och sedan när vinterns cirka vackraste dag visar sig så låter jag bebi sova på balkongen och skiter i att gå ut. 

Dessutom tillbringade jag hela förmiddagen inne i ett köpcentrum med en kompis och hennes beeb. Köpte ett doftljus igen för att… well ska vi bara säga att det ljuset jag inhandlade förra veckan ännu brann på morgonen när jag kom ut från sovrummet. Parents of the year alltså som glömmer släcka ljusen på kvällen. Åtminstone lärde vi oss en läxa 

Inhandlade i alla fall ”världens siistigaste lelu” som jag kallade det i ett mess till Riku. Värsta stora mjuka prasselboken med en miljon små funktioner. Kommer bli så pop att jag funderar på att spara den till beebs första flygresa för att riktigt förhöja wow-faktorn. 

Beeb har mest skallror och lite böcker (och Fisher-Price -hunden!), men funderar lite på vad man ska aktivera henne med då hon snart sitter och trivs längre stunder på mage. Klossar?? Instrument?? (:D) Har verkligen ingen aning. 

4 reaktioner på ”Burn baby burn

  1. Linda skriver:

    Klossar så hon han bygga torn! O en xylofon :D Sen kan en mjuk boll också vara kiva så kan man sitta o rulla den till varandra ☺️

  2. Hanna skriver:

    Allt från köket funkar också fint, det behöver inte vara leksaker. Mina barn har älskar visplar, silikonformar, plastburkar osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s