Amma = sugar junkie


Vilken pissig måndag! Varit på dåligt humör hela dagen och det går liksom inte att svänga det när man är instängd här hemma utan prata med någon vuxen. Är också så ledsen över att det är helt omöjligt att gå vagnpromenader här på ön och att vädret är så vidrigt överlag. Borde kanske köpa icebugs. Eller emigrera. 

När R kom hem sov jag faktiskt en timme och när beeb somnat för natten gick jag på promenad och köpte lite födelsedagsMYZ åt mig och Riku. Han fyller ju år imorgon men är inte ens hemma??? Vi ska på frukost på Hotel Lilla Roberts i alla fall och så får han naturligtvis ett par paket. Ska visa vad senare. 

Amningen gör förresten att jag är totalt BEROENDE av socker. Snälla säg att jag inte är ensam? Och går detta någonsin om?? Äter alltså minst en bulle/chokladstång/godisar per dag. Får panik om vi inte har något sockrigt hemma. Min absoluta low point var nog när jag åt havregrynsgröt med massa socker på som efterrätt I BRIST PÅ ANNAT. Det sjuka är ju att man ändå går ner i vikt. Kroppen är så konstig. 


Kände mig ändå lite hälsosam när jag simmade några varv i simbassängen på St. George Spa i lördags, svettades i ångbastun och fick en galet hård massage av en späd asiatisk kvinna. Hon var jäkligt duktig.

Några har undrat hur beeb och Lu kommer överens, och de har äntligen börjat hänga! Snart kan Lu börja barnvakta, skönt. 

6 reaktioner på ”Amma = sugar junkie

 1. K skriver:

  Jo hej här sitter en till ammande sugar junkie!
  Har ångest över hur mycket sött jag äter och före ammandet ville jag inte ens ha sött :/

 2. Heidi skriver:

  Yes, här är också en! Klarar inte av att sluta äta socker, fast jag hur försöker, går bara inte!

  • Smulan skriver:

   Hur ska det gåååå? 😅 Som tur har jag läst någonstans att det brukar gå över när man slutar amma. Så kanske det finns hopp för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s