Dett händer i beebs liv

Alla hjärtans daaaaaag. Ska ni fira ellääää?

Vi ska nog inte fira (om inte R kommer hem med någon överraskning hehe), men nästa år kanske vi fixar barnvakt så vi kan gå ut och äta. Beeb är alltså snart 6 månader och vi har inte ännu haft en kväll på tumis. Tycker det är svårt att lämna henne när hon ammar, känns jobbigt med allt meck med pumpande och ersättning och what not. Är helt enkelt för bekväm.

Beeb ÄLSKAR i alla fall mat så jag misstänker att amningen kommer att falla bort successivt de kommande månaderna. Lite sorgligt är det ju men jag måste erkänna att det inte är samma mysiga stund som det var för ett par månader sedan. Det finns helt enkelt för mycket annat intressant att kolla och pilla på tycker beeb. 

I mitten av mars ska vi i alla fall på en liten fest en fredagkväll så då ska mamma vara här medan beeb sover.

Annat beebrelaterat då? Hon sover hela nätter ibland (räknar alltså en hel natt som en vuxensömn, 23-06:30/07), så om några veckor tänker vi flytta henne till eget rum. Gråter lite redan nu. Men 6 månader lär vara en bra ålder för just detta eftersom sexmåningar generellt är oerhört pigga och peppade på det mesta som är nytt. Och snart blir den lilla korgsängen ju faktiskt livsfarlig när hon kan ta sig uppåt. 

Om två veckor ska vi också byta till sittdelen i vagnen. Orimligt peppad på det! :D Spännande liv man lever just nu alltså. 


Beeb hälsar till alla sina followers

3 reaktioner på ”Dett händer i beebs liv

  1. Nina Othman skriver:

    Jag fuskade och bytte till sittdel idag, två veckor ”för tidigt”, hehe, det var super!

  2. Heidi skriver:

    Lust att skriva om beebs matvanor? Alltså vad hon äter och när?
    Vi har så smått börjat med smakande av mat till vår lillis på 4,5mån. Han har fått gröt på kvällar i en vecka, O lika länge plommonmos. O idag fick han smaka på batat. Spännande liv vi lever 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s