Fredagsbabbel


Längtar orimligt mycket till sommaren. Förra sommaren tog jag ju mig bara igenom och njöt inte alls. Tänk att inte vara höggravid i juli!! Ska dricka så mycket rosé. Bild från sommaren 2017.

Vänner! Det börjar blir en liten tradition att jag skriver ett litet blogginlägg medan C sover sin första näp på balkongen. +8 grader på vår inglasade balkong idag!! Man får väl ändra sin klädapproach på bebi igen. Eller byta till den tunnare åkpåsen. 

Ska in till stan och äta lunch med Lina vid 13 och hämta upp lite kläder jag beställt till Lindexbutiken på Alexandersgatan. Bland annat en grå hoodie åt Celie, jag har ju alltid gråa hoodies på mig här hemma så nu kan vi äntligen köra #MoThEr_DaUgHtEr_MaTcHiNg. 

Ett lugnt veckoslut väntar, så skönt. Idag blir det som vanligt tv-kväll i soffan med ett par avsnitt Sex Education, bästa serien vi sett på länge. Älskar miljön, karaktärerna, handlingen och att den är brittisk. Eric <33 

På lördag ska R shoppa lite för ett presentkort han fick i födelsedagsgåva och jag har lovat bjuda på ett glas skumpa på Kämp eller något annat LYXIGT efteråt. På söndag ska vi på brunch hos kompisar och så ska jag träna. Har hållit mina tre gånger i veckan stenhårt nu de senaste 6 veckorna och det börjar ge resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s