Detta har hänt

Var hälsade bloggisar! Bjuder på en liten vårig bukett åt er så här måndagen till ära. Ligger i soffan och kollar på Maja Nilsson Lindelöfs vloggar och får sådan brutal inspo av hennes hår. Är det hetsigt att gå till frissan med en bild på henne nästa vecka?! Vill ha superblont hår just nu. För tillfället är det liksom grått, alldeles för långt och stripigt. 

Annat? Idag är det babysim och så ska jag ut på promenad i detta soliga men blåsiga väder. Ska också kolla på hotell för en resa som mamma, jag och Celie ska göra i höst! Ska bli så kuuuul. Först tänkte vi åka någonstans i vår, men det blir lite stressigt med allt möjligt annat som händer och sker så vi kör september i stället. Roligare att ha någonting att se fram emot och vid årsskiftet börjar jag ju jobba heltid igen så nu jäklarrr ska vi få till en mor(mor) och dotter-resa. 

På lördagen hade vi middag hos oss för D och R! Vi nattade beeb i hennes eget rum och det gick jättebra förutom att hon vaknade vid 21:30 och var skitarg över att ligga ensam i ett nytt rum. Så jag gav henne en flaska och rullade tillbaka sängen till vårt sovrum. Sedan sov hon gott och vår middag fortsatte till seeeent (för en småbarnsfamilj). Baby vaknade vid 7 på söndag så gårdagen var lite seg. 

Rickard med skumpan i högsta hugg. 

Två glada!

Minichark till förrätt – det var ju ändå lördag! Till huvudrätt blev det bouillabaisse och till dessert en morotskaka som jag hade bakat. SKOJA! Fick psykbryt över den här kakan två timmar innan gästerna skulle komma så struntade i bakningen och bjöd på glass och hallon i stället.  

 Luban var med såklart. 

Och jag hade köpt våriga narcisser! 

Rolig omlottklänning från H&M. 

 Beeb matchade i en leopardoverall från Livly. 

Det var väl det mest anmärkningsvärda som hände under veckoslutet. Igår var jag i Esbo och tog en vagnpromenad med Mutti, kollade en urtråkig film i soffan på kvällen och däckade vid 22. Är åtminstone utvilad idag! Adjö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s