Fredag och officiellt VÅR


Hurra för fredag! Och första mars. Köpte vårblommor igår för att fira. Trodde faktiskt att det var vår ute när jag vaknade, men kollade sedan på min väderapp och såg att det är -7 i HÅFÅSCH. Jaja det löser sig. Beeb sover på balkongen men vaknar säkert inom 20 minuter så jag ska skriva det här fort som fa-an och sedan sminka mig innan det är dags att underhålla min halvåring! Fatta att hon fyller 6 månader idag.


Vid lunch ska vi ta metron till Busholmen hem till min chef för att diskutera framtiden samt skvallra om det senaste hehe.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma men imorgon har vi heldag på stan med Mutti och C och på kvällen kommer Celies farmor hit så att jag och Riku kan gå några timmar på min kompis födelsedagsdrink här på Drumsö! Första gången vi har barnvakt, mycket spännande.


Solen lyser in i vår lägenhet från tre håll just nu, tur att jag tvingade Riku att dammsuga igår :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s