Trött söndag


HEJHEJ

Sitter i soffan och kollar på Wahlgrens värld är såååå trött. Vi var på fest igår och var hemma redan klockan 22:15 då vi lovat avlösa barnvakterna:D:D

Alltså jag klarar inte av att gå ut längre, att hänga med en 6-måning nästa dag tar ju ca ALLA ens krafter. Så tror det bli korta men effektiva festligheter i några månader framöver, helt okej det med! Så tacksam över att vi ens har möjligheten att gå ut på lite galej ibland. På fredag om två veckor har vi barnvakt igen, då ska vi ut och äta med ett stort gäng på Saslik, ser massor fram emot det.


Annat då? Var ute på stan med C och Mutti igår och avslutade med långlunch på Kämp. Det visade sig att Celie är en riktig liten restaurangbebi. Inte ett missnöjt pip under hela vistelsen. En av kyparna, en ung kille, brast ut i ett spontant ”my heart is melting” när C fyrade av sitt million dollar smile mot honom. KLART DET.

Köpte lite barnkläder inför resan. Bland annat ett par set från Lindex, de har verkligen de finaste och mjukaste barnkläderna just nu. Jag ”investerade” i två sjukt fina klänningar jag spanat på på nätet. En grön från Other Stories och en röd sommarklänning från H&M.


Jaja, nu ska man väl ut i friska luften som alla andra barnfamiljer. Ha en fin söndag hörni. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s