Jag ger er: 5 trevliga produkter

Älskade. Sitter på soffan med min kaffe medan beeb drar sin tupplur på balkongen. Ska snart bege mig ut på lunch med min kompis Jan, men innan dess ska jag ge er mina go-to hemmamammaprodukter. Även kallade ”se ut som en människa på 3 minuter”. 


1. Mitt all-time favoritläppfett som ger lite färg från Hydracolor. 

2. BC Bonacure hårjox som doftar gudomligt och gör spretiga toppar fräscha och hela. 

3. Highlighter från Lumene. Ifall jag har brådis använder jag den bara som någon slags minifoundation. Vet inte om man kan göra så dock. Kan absolut inget om smink. 

4. Ögonkräm från Filorga. DENNA ÄR BÄST. Vet inte vad den här för ämne i sig men läste någonstans att detta typ är som tillfällig botox för ögonen haha? Har inte haft så här lite påsar under ögonen sedan jag var 20 och då har jag en intensiv liten halvåring hemma. Krämen är superdryg, jag använder både morgon och kväll. Resultatet syns direkt. 

Kostar 50 € men MYCKET välinvesterade pengar. Fick min i julklapp och då fanns det två exemplar kvar i hela stan. 

5. Torrschampo från Budgie. Doftar supergott och ger en massa volym – gillar starkt! 

Jaja – en stor kaffe och några drag med solpuderborsten på detta och man tar sig genom dagen!

4 reaktioner på ”Jag ger er: 5 trevliga produkter

  1. Hanna skriver:

    Alltså jag är så lättköpt, klickade hem ögonkrämen bums. :D Men ja, domhär ögonpåsarna är inte att leka med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s