Ett litet hej


Vänner! I morse var jag iväg till frissan i typ 4 timmar för att färga håret, ögonfransar och bryn. Tog en evighet men var värt det. 

Idag har jag druckit te hemma hos Lina och fixat lite här hemma – vi har en inredningsfotografering här på fredag och på torsdag är jag iväg på ett evenemang om rekrytering precis hela dagen och kvällen. 


Under helgen blev det en kvinnodagsmiddag och snack i fem timmar med J&Y, hemmafix, gymträning, promenader i solen och en husvisning av ett arkitektritat hus som jag var så peppad på men som vi tyvärr inte hann gå på sedan. Jag förstod inte riktigt var huset låg :D 

Vill ta upp min hobby som går ut på att gå på ROLIGA visningar. Dock farligt för  man kanske vill köpa något sedan.


Nu blir de en dusch här och sedan mina nya besatthet – F1-dokuserien på Netflix. Är ju uppvuxen med Formula 1 varje söndag. Men gick alltid bort en minut efter start hehe. Säsongen lär ju börja nu på söndag, kanske jag borde ge det en chans. H. Nörden. 

HEJDÅÅÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s