Trött person checkar in


Hälsningar från en svintrött person på soffan. Var ute på middag till 23 igår kväll och drack två glas vin. Två! Väldigt generösa glas dock haha. Har sovit ganska dåligt hela veckan och haft massor att göra så antar att jag bara ska försöka vila idag. 

På torsdagen var jag borta på ett alumnevenemag arrangerat av Ledarskapsakademin (gick programmet för typ 4 år sedan) om rekrytering, organisationsmodeller och hur man bäst kan sticka ut på arbetsmarknaden just nu. Otroligt bra program och härliga deltagare att chitchatta med i pauserna. Talare vad Helen Blässar, coach och partner på Miltton Sparks, Ida Husberg-Veikkolainen, rekryteringsansvarig på HoxHunt och Casper Herler, VD för Borenius. 

När jag kom hem vid 21 på torsdagkväll var det bara att ställa i ordning det sista för en inredningsfotografering här hemma på fredagen med superduktiga Vanessa Forsten bakom kameran och stylist och reporter Riikka Siusluoto som lärde mig massor om styling på 7 timmar haha. Var så intressant att vara med! Meddelar när man kan se reportaget i tryck. 

En timme efter att fotograferingen var klar kom min mamma för att ta hand om Celie och vi tog en drivenow till Saslik. Hade faktiskt en så sjukt rolig kväll och bra bordssällskap, lite ledsen att vi missade utgången, men C vaknade 6:33 sharp så hade fan varit helt omöjligt att vi båda hade gått ut. Hur gör man sånt?? 

Fresh fresh fresh. Bilderna blev SÅ bra. 

Sååå gott som vanligt. 


Orimligt peppade på att gå ut!

Det var den veckan det, idag ska vi typ gå till LIDL och till posten :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s