En vecka till SEMME


Måndag och en vecka kvar till semester och Rikus pappaledighet!! En annan har ju hamstrat ”ett par” nya bikinis under vinterns lopp. 

Är så ivrig att jag ska packa min väska ikväll :D Skönt att inte behöva fundera på det sedan, finns inget tråkigare än att packa. Celies grejer behöver jag eventuellt skriva någon slags lista över, ändå första gången man tänker på någon annan än sig själv under en resa. Men tror det bara blir att slänga ner typ hela hennes garderob i en resväska under helgen. Och så en bit Marseilletvål på det hehe. 

”Unnar” mig 20 minuter TV-tid för C varje morgon så jag kan äta frukost ifred. Så välförtjänt tycker jag. 


Och har beställt hem allt vi behöver för en beeb på resande fot. VEEET att man kan köpa allt där men tänker att vi klarar oss på detta flygresan + någon dag eller så. Ska bo på världens läckraste resort och jag tänker inte röra mig från den fläcken de första två dagarna. #explorer #adventure #yolo

4 reaktioner på ”En vecka till SEMME

 1. M skriver:

  När vi åkte på första resan med vår etta åkte glömde vi att hon hade en egen incheckad väska så när vi kom till hotellet märkte vi att allt hennes stuff saknades. Var så vana att resa på tumis med våra två kappsäckar. Känslan världens sämsta föräldrar…

  Trevlig resa och håll alltså koll på väskorna ;)

  • Smulan skriver:

   Hahah men gud så kan det gå när man är helt inrutad i sina gamla reserutiner. Åtminstone var det antagligen sista gången det hände? 😂😅Jag och R har säkert gjort 30 resor på tumanhand så får se hur detta ska gå hehe.

 2. Jennifer skriver:

  Alltså wow villa snygga bikinis. Var har du hittat dem? Vi packar också alltid med oss blöjisar och bebismat – bara in case och så är det ju alltid skönt att ha rum i kappsäcken på hemvägen :)
  -Jennifer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s