Flyttar till hus hejdå

Hallå vänner. 

Idag alltså. Har jag inte pratat med en endaste en vuxen. Eller jo, kassatjejen på K-Marketen då jag frågade om jag fick en polett till kundvagnarna. 

Shoutout till alla ensamstående föräldrar eller föräldralediga vara partners reser mycket i jobbet. Skulle. Bli. Galen. 

Idag har beeb i alla fall gjort stora motoriska framsteg. Hon har börjat ta sig framåt genom att rulla runt 360 grader längs med vardagsrumsgolvet. På vår stenhårda parkett. Det ser helt jäkla livsfarligt ut. Jag hoppas verkligen hon lär sig att åla snart i stället. I övrigt så har det varit roligt att bara hänga vi två från morgon till nattning idag. Man blir liksom ännu mera ett team och lägger märke till småsaker som kanske annars skulle gå en förbi. Idag märkte jag till exempel att hon började veva och sparka med benen varje gång jag satt på musik. Testade med lite olika låtar. Samma sak varje gång. Veva veva. Sparka. Sparka. Hon gillade lite jazzig Jamie Cullum bäst. Sån GULLIS.

Sedan gick jag en 90 minuters vagnpromenad i slaskstormen med alldeles för lite kläder och det var ärligt talat den värsta vagnpromenader på 6 månader. Var iskall och genomblöt då jag kom in. Jag kunde inte ens känna ifall beeb hade varit okej tempererad för hade ingen känsel i fingrarna. Men kunde heller inte gå in för beeb sov. Och vem är jag att flytta upp vagnen i ett hus utan hiss till balkongen. 

Fan alltså, dagar som dessa vill en ju ha en egen gård. Men det finns med i vår two year plan så stay tuned hehe.

6 reaktioner på ”Flyttar till hus hejdå

  1. Köparn skriver:

    Outa gärna här på blöggis när er drumsöpärla blir till salu ;) finns ju exakt typ noll lika fina lägisar på marknaden och finns de blir de sålda på två nanosekunder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s