Semesterhejet


Var hälsade bloggisar! Hälsningar från balkonglivet. Eller det ni ser på bilden är faktiskt vår middag haha. Åt världens lunch på en av hotellets restauranger vid 15 så är inte direkt hungrig. Älskar ju att läsa små semesteruppdateringar på bloggar så ska inte göra er besvikna! 

Hotellet har en så galet fantastisk exotisk trädgård. Här syns en del av den. Perfekta små kullerstenar för sövning av baby också. 

Årets första rosé! Det har varit lite mulet idag mem just den här timmen sken solen helt klart och jag satt i solen med mitt glas medan R och beeb satt på skuggsidan. Mådde så bra då haha. 

Sååå fin vy från en av poolerna. På bilden syns det anrika hotellet Belmond Reid’s Palace. 

Här kan man va. 

Och här. 


Här också såklart. 

Första flygresan med beeb gick utmärkt, tackar som frågar. Hon körde två 40 minuters naps i babykorgen framför oss på väggen och var sedan go och gla resten av resan. Det enda hon ville äta på hela flygtiden var en liten burk fruktpuré och så ammade jag sådär halvlyckat ett par gånger. Trugade i henne en flaska ersättning när vi landade och den sjönk ner direkt. Nu sover hon som en sten i sin spjälsäng och jag ska försöka hålla mig vaken till 21. Men vi lär väl ändå vakna vid 6 imorgon så lika så bra med en tidig kväll hehe. 

Imorgon är planen att gå till en superfin Farmer’s market som finns här, kanske sola och poola ett par timmar och på kvällen ska vi eventuellt våga oss på nattning i vagnen och sedan ut till vår favoritrestaurang O Tasco. 

2 reaktioner på ”Semesterhejet

  1. Lottan skriver:

    Vad är det för en väska, den där svarta reppun (?) som står på golvet på flygplatsbilden? Sjukt snygg! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s