När semestern inte blir riktigt som man tänkt sig


Vänner! Ett andra semesterhej skriver jag till er här från balkongen. R nattar beeb och jag väntar på att han ska hämta ut ett glas vin till mig som en kypare rekommenderade oss på en restaurang igår. Tycker portugisiska vin är sjukt goda. 

Vår semester började inte riktigt som planerat. På kvällen under semesterns andra dag fick stackars C 40 graders feber som höll i sig i två dygn. Har varit så orolig eftersom hon aldrig varit sjuk tidigare, inte roligt att se sin lilla 7 månaders bli en kokhet, hängig och ledsen liten hög. Hon lyckades åtminstone få i sig en massa kalla fruktsmoothies och mjölk hela tiden som tur. 

Inatt och idag var hon feberfri, lite kinkig pga tänder (I think?) men efter två starka näps under dagen verkar vi ÄNTLIGEN ha fått tillbaka vår glada och nöjda tjej (knack, knack) så vi njuter äntligen av semestern på riktigt. Så lycklig över att vi har över en vecka kvar här. Ikväll var vi till och med på hotellets Happy Hour i rosenträdgården (lol) och beeb passade på att flirta med flera gamlisar. She’s back in the game. 

Eftersom dagarna mest gått ut på att vila med beeb på rummet och ta sövningspromenader på förmiddagarna när det ännu är relativt svalt så har vi inte gjort så mycket spännande. Men igår och idag har vi äntligen tagit oss ut till restauranger utanför hotellet haha. Vi äter en kombinerad lunch/middag vid 15/16 när baby sover en tupplur och kör sedan med lite snacks och vin på balkongen när hon somnat för kvällen. Mycket skönare för oss föräldrar. 

Ett måste när man reser med baby: trevlig balkong / terass att hänga på när bebis sover och ett drägligt rum att vistas i. Dagens sanning. Kommer nog aldrig bli den som hajkar med min bebis i en liten ryggsäck vid Lofoten :))) Blir helt utmattad bara av tanken. 

Ej fula färger. 

Rosésäsongen har definitivt invigits. 

Första morgonen gick vi till marknaden. 

Sövningsprommis på strandpromenaden. 

R hatar att sola så jag får ligga vid poolen en stund varje dag och han får träna under respektive egentid. 

Så jäkla bra bok – rekommenderar!

Dagens fångst inne i Gamla stan igår. 

Nu har R nattat klart så vi ska spela lite Yatzy här :D Ajöss. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s