Vi mår


Halli hallå. Sitter i ett hotellrum som äntligen börjar bli lite mörkare trots att klockan är 20 och alla gardiner är fördragna. Solen lyser alltså rakt in på beebs säng :)) Men nu tror jag hon har somnat. Kan inte vänta på att daylight saving time slopas i Europa om ett par år! 

R är iväg och köper lite proviant åt oss inför imorgon. Vi har hyrt bil ett par dagar och ska imorgon inleda med att gå en superfin levada på öns östra del där naturen ser lite annorlunda ut än här. Den borde ta tre timmar att gå, får se hur beeb orkar. 


Igår var vi uppe i den botaniska trädgården. Som tur hade vi bärselen med oss för det var skitsvårt att ta sig fram med Yoyon där. Man åker först upp till byn Monte med linbana och tar sedan ytterligare en linbana därifrån över till trädgården. 

Way past naptime and it shows. 

Linbana #2.

Utsikt över hela staden. 

Vi och 900 pensionärer haha. Men fint var det!

Snark tyckte bebi. 

Sedan tog beeb en två timmar lång nap och vi åt lunch/middag kl 15 på en mysig grillrestaurang nära hotellet. Måste eventuellt gå tillbaka och äta deras grillade Chicken piri piri under veckan – var gudomlig. 

På kvällen belönade vi oss med en Aperol Spritz under Happy Hour – kvällens höjdpunkt! Beeb orkar vara med innan läggdags, vi får en drink och det spelas underbar livemusik. Igår var det en gubbe som sjöng och spelade på en flygel :’)

Idag försökte vi sola lite men det började regna. Så vi gick en promenad i stället och fixade hyrbilen, en eminent Fiat Panda. 

Åt en ganska trist lunch på hotellets restaurang. 

Plötsligt blev det sol och jag var lycklig! Sprang ner till poolen och fick 1,5 timmar sol. 

R och lillbebin kom ner medan beeb sov i vagnen. 

Jag köpte en klänning på den lokala H&M-butiken idag som jag tyckte var fin och så gick vi på Happy Hour ikväll igen. Beeb joinade bandet på scen och spelade lite maracass – hon är milt sagt populär här haha. 

Nu kom Riku tillbaka från butiken, det ryktas om ost och rosé på balkongen, hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s