PMS


Lite nytt i inredningsväg: kudde från H&M Home och spegelbricka ZARA Home. 

Vänner! Har varit såååå deprimerad sedan jag kom hem från resan, idag satt vi med mina bästisar på lunch och talade om livet. Svårt att vara 30 nu ändå, tycker ni inte? Så påverkad av det konstanta bruset och de oändliga valen och möjligheterna runt om en hela tiden. Känns som man livskrisar lite en gång i kvartalet. 

Men sedan kom jag faktiskt på det! Jag har PMS! Hade hunnit glömma hur jävligt det var. Tror faktiskt jag får skylla min dipp på det den här gången. Hurra för att vara kvinna. 

Rickard är i Oslo så jag har kört ensamnattning av beeb, hon somnade som en hjälte i sitt rum klockan 19:01 *klappar mig själv på axeln*

Dagar jag är helt ensam med beeb försöker jag hitta på så mycket att göra som möjligt och träffa kompisar/familj dagtid om någon bara kan. 

Beeb – chockad över temperaturen. 


Jag lekte sommar i trasiga jeans. 

Jenna hade ett par timmar ledigt så vi gick till Nespressobutiken och drack kaffe. Och köpte kaffekapslar. Jag spontanköpte nämligen en superfin Nespressomaskin av min kompis Natte idag! Alltid velat ha en. 


Vi var nog ändå ganska glada. Planerade tjejmiddag hos mig på lördagkväll, mycket bra. 


Hämtade upp den ikväll (vi bor nästan grannar) och är så peppad på att göra min första kaffe i den i morgon.  Kommer förgylla min mammaledighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s