Veckoslutsrapporten

Haj måndag! Planerade att blogga då beeb drog sin förmiddagsnäp men hon blev väckt av roskisbilen efter 35 minuter såatt :))) Nytt försök så här under eftermiddagsluren. Tänkte producera en liten veckoslutsrapport!

Det här är mitt liv just nu. Dra ut beeb från oklara skrymslen. Fastnar hon någonstans skriker hon till, ifall hjälpen inte kommer tillräckligt snabbt sätter hon fingrarna i munnen och chillar på sin nyfunna plats en stund. Här kan man va osv.

Min fredagkväll började med vin hehe. Jag var nämligen bjuden på grillkväll hos min kompis Perry som bor på samma gata som mina föräldrar! Så jag var lite tidig och stack mig spontant in på ett glas fredagsvin hos mam o pap. Sedan hade vi en mysig kväll med gamla kollegor, blev dock katastroftrött vid 23 och tog en taxi hem. Somnade direkt när jag kom hem och så belönade C oss med att vakna 08:15. Så. Välbehövligt. 

På lördag var jag alltså superpigg och hade beslutat mig för att bjuda några tjejer på middag hemma hos oss. Vi drog till vårt lilla köpcentrum och köpte ingredienser till en skaldjursrisotto som Riks lovade laga åt oss medan jag nattade baby. 

Blev hungriga och åt en pokebowl på Hanko Sushi, man får tydligen sådana där nu. Gott!

Beeb hade tagit med sig en stekspade hemifrån. 

Jag gick till posten och hämtade lite grejer jag beställt i babyväg. En madrass till barnvagnen och lite tallrikar och skedar. 

Dukade lite påskigt ändå!

Hittade påskris i vår lokala blombutik. 

Sedan åt vi middag och drack ganska mycket vin i typ 7 timmar. Riku hängde på och jag blev lite sur för att han hade en en timmes monolog om Brexit :D Men så här i efterhand var det kul att snacka om sådant vi kanske inte annars snackar om på en vanlig tjejmiddag. 

På söndagen var beeb bjuden på sitt första kalas!! Molly&Melvin fyllde 3 respektive 1 år så vi åkte till min kompis Ias svärföräldrar i Grankulla där festen firades, riktigt roligt. När vi kom hem nattade vi beeb och kollade sedan ett avsnitt Störst av allt och följde med valvakan. Visst kändes det här valet viktigare än på länge?  Tycker det ändå är värt att känna sig lite glad över att valdeltagande var så högt denna gång, speciellt bland den yngre generationen. Ger ju lite framtidshopp. 

2 reaktioner på ”Veckoslutsrapporten

 1. Heidi skriver:

  Hej,
  Har funderat på hur du får ammande och vindrickande att gå ihop? Tar gärna emot tips! :D

  • Smulan skriver:

   Tycker man bra kan amma efter ett eller två glas vin? Alkoholen tas ju endast upp som någon minipromille i modersmjölken. Men de fåtal gånger jag eller vi varit på någon slags party som helgen här ovan eller dricker flera glas vin under en kväll tillsammans med kompisar så ammar jag inte alls utan då ger vi alltid ersättning. Känns mycket bättre så för oss men dömer absolut ingen som ammar efter flera glas vin! Huvudsaken är ju ändå att den förälder som tar huvudansvaret för beeb är nykter!

   Beeb är snart 8 månader och äter som en häst så har dragit ner en hel del på ammandet, blir bara tre gånger per dygn nuförtiden. Känns nästan lite sorgligt :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s