Hemmapåsken, skåpet, anoraken, middagen, boktipset och smörrebrödetEn hederlig VÅRFIDEL! Byxa ZARA (sååå bekväma, gå ner en storlek och köp säger jag), tröja Filippa K, jacka urgammal från H&M, sko Other Stories, väska Mulberry, brillor Persol och diadem Gauhar. Beeb och vagn rekvisita. 

Vänner! Det blev en superlugn hemmapåsk för oss med en riktigt sjuk bebis. Slemmig, hostig, febrig och eländig. Jag hoppashoppas det svänger imorgon, på dag 4, annars åker jag nog och visar henne bara för att få lite sinnesro. 

Det enda vi gjort är att äta en mysig påskmiddag med min familj och tagit en snabb sväng på stan medan beeb sov i vagnens sittläge. Det är enda ställningen där hon kan andas ordentligt pga allt slem, så det har blivit mycket tid i vagnen och babysittern på dagarna. 

Förra veckan invigde vi balkongen med lite nya balkongblommor, ett glas rosé och såklart Lindorkulor! 

På fredagen ville Riku till Fat Lizards bryggeributik och köpa några öl så vi hängde på med C. 

Man kunde ha klänning och bara ben!

Lördagmorgon och C mådde sådär, men orkade ändå spexa på med sitt påskkort. 

Vi tog en långpromenad runt öyn. 

Och klev in genom köksingången hos mina föräldrar med en oreganokruka åt min mamma. 

Sedan blev det värsta gourmet  trerätterspåskmiddagen här, men vi åkte hem vid 18 för C var så snorig. 

Helt acceptabel påskbukett. 

På söndagmorgon fattade vi att vi inte kunde åka till landet med en febrig bebis, så det var bara att svälja besvikelsen och trösta sig med lite påskägg och kaffe i soffan. Jag älskar påsken på R:s lande så vi var båda två på ganska dåligt humör över att stanna hemma haha. Men vi tog en tur på stan när bebis tog sin eftermiddagslur och tröstshoppade lite åt vårt barn. 

Vårkläder och sommarpyjamas i storlek 80 och en flygel åt beeb. HELT rimlig leksak. 

Snörvlig beeb som kollar på Babblarna. 

Den där vita IKEA-skänken ska få en ny plats någon annanstans för jag ska nämligen få ett skåp av R i födelsedagspresent som ska stå där! 

På söndagen gjorde vi smörrebröd och drack ett miniglas vin till. Gick och lade mig vid 21, var så trött efter beebs vaknätter. 

Hade inte ro att kolla på serier eller filmer över huvudtaget, men läste ut den här fantastiska boken som Förlaget skickade åt mig nyligen. Alltså författarens fantasi! Älskar både språket och storyn. 

Huvudpersonen i Matilda Gyllenbergs debutroman har fått mycket av livet, men känner sig ändå lurad. Hon iscensätter en tjusig tillvaro för sig själv, sin man och deras omhuldade dotter, i ett hus som hon försöker inreda till perfektion. Men bakom den vackra fasaden döljer sig besvikelser, hemligheter och svek. Varför vill hennes grannar aldrig tala om det förflutna? Vad döljer sig i husbolagets protokoll, som hålls hemliga för de boende? Läs mera här.

Sedan avslutades påsken med att jag åkte en sväng till en sportbutik och inhandlade en anorak för blåsiga sommar- och höstdagar. Velat ha just en anorak sedan min barndomsbästis storasyster hade en sådan när vi gick i tvåan. 

Anywho, den var verkligen perfekt under dagens hundpromenad.

Nu hoppas vi på en friskare beeb imorgon så att jag slipper gå till hälsostationen med henne. 

Adios amigas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s